Köpvillkor


Allmänt

Vi som tillhandahåller sajten www.bedtogo.se är

Bed To Go
Hilding Anders Sweden AB
Kommendörsgatan 13
281 35 Hässleholm

Org. nr: 556289-7941

För att kunna registrera ett användarkonto hos oss eller för att kunna köpa produkt(er) genom vår sajt måste du vara 18 år.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Du har inte ångerrätt om:
Produkten används under ångerfristen.

Garantier och service

Vi lämnar normalt 2 års garanti på din Bed To Go och följer Konsumentköplagen. Garantin gäller för fabrikationsfel, inte skador som orsakats av en olyckshändelse eller för att du hanterat varan fel.

Om du har ett garantiärende kontakta vår kundsupport så hjälper de dig. Kontakt kundsupport här.

Garantin gäller inte:
- om det har skett en olycka efter att du har fått varan
- om du har vanvårdat varan eller använt den på ett onormalt sätt
- om du har struntat i skötsel- och bruksanvisningar Se manual här.

Privat Policy
"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt lag rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post." Läs mer om vår Dataskyddspolicy här.

Leveranser
Vi estimerar leverans inom 14 dagar från att du lagt din beställning.

Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. 

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket och distansavtalslagen.

 

 

När du utnyttjat din ångerrätt, har en reklamation eller vill returnera ska du alltid kontakta vår kundsupport.