En bärbar madrass som låter dig sova skönt


Glöm tunna liggunderlag och luftmadrasser som ska pumpas - Bed To Go är en bärbar madrass som bjuder på skön sömn och låter dig vakna utvilad, redo för nya äventyr. Den 8 cm tjocka foam-madrassen är stabil och håller värmen även på kalla underlag. Perfekt för läger och idrottsturneringar, men lika användbar när du får gäster hemma.

Öppna, rulla ut, klart!

Bed To Go är mycket mer än en madrass – det är en smidig och patenterad helhetslösning som är riktigt enkel att använda. Du bär den som en ryggsäck och madrassen sitter ihop med väskan. Allt du behöver göra är att öppna väskan och rulla ut madrassen. I väskan ryms även täcke, kudde och lakan. Bed To Go väger bara 4 kg och kan fästas på en rullväska om du inte vill bära den.

För fotbollscuper och pyjamaspartyn

Bed To Go funkar förstås lika bra på hemmaplan. Den stabila madrassen är 190 cm lång och erbjuder skön nattsömn för såväl barn som vuxna. Ihoprullad är Bed To Go enkel att stuva undan – väskans mått är bara 70 x 44 cm.


Skapad för svenska fotbollsproffs

För att prestera på topp krävs det att man är ordentligt utvilad. Bed To Go har under flera år samarbetat med Svenska Fotbollsförbundet och levererat dessa sköna, bärbara madrasser. Intresset för Bed To Go har vuxit i takt med att ryktet spridits och bestämde vi oss för att börja sälja madrasserna. Nu har du möjlighet att skaffa din egen.

  

Bed To Go – en del av Hilding Anders

Bed To Go ingår i Hilding Anders-familjen. Hilding Anders grundades 1939 och idag säljs våra sängar och madrasser i fler än 60 länder, med sammanlagt cirka 9 000 anställda i 19 länder runt om i världen. Hilding Anders är marknadsledande på den svenska sängmarknaden med varumärken såsom Carpe Diem, Jensen., Hilding och Ekens. 

Läs mer om Hilding Anders-familjen

 

 

Använd vårt kontaktformulär för frågor om Bed To Go och för eventuella frågor om din order.